Top FeaturesKiemelt termékek

CASHCUBE light

Megbízhatóan használható kis-közepes forgalmú üzletekben, ahol számít a kompact méret.
 

Jota S

Közepes méretű, nagy forgalmú élelmiszerboltok, hentesüzletek, cukrászdák, pékségek és kis vendéglők számára ajánlott pénztárgép.
 
 
 • Pénztárgép értékesítés

  Pénztárgép értékesítés

  Online pénztárgépek forgalmazása, szervizelése üzemkészen, kiszállítva. Éves felülvizsgálat teljes NAV ügyintézéssel. CashCube és Micra pénztárgépek, mérlegek értékesítésével kapcsolatban is forduljon hozzánk bizalommal! Részletek...
 • Pénztárgép szerviz

  Pénztárgép szerviz

  Egy online pénztárgép folyamatos üzemeltetést igényel. A Somogy Informatika Kft. vállalja mind a garancia időn belül, mind az azon túl előforduló hibák gyors elhárítását. Mi a javítás idejére cserepénztárgépet biztosítunk! Válasszon minket, hogy zavartalan lehessen a pénztárgépes nyugtaadás üzletében. Részletek...
 • 1
 • 2

Miért minket válasszon?

Küldetésünk, hogy a bennünket választó Ügyfelek maximálisan elégedettséggel legyenek cégünkkel, a Somogy Informatika Kft-vel, valamint az általunk kínált online pénztárgépekkel és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal. Cégünk a pénztárgép piacon már 10 éve töretlen sikerrel működik és ez a felfogás vezérel minket. 

Pénztárgépekkel kapcsolatban és egyéb szolgáltatásokban is lépést tartunk a friss megoldásokkal: online pénztárgép, valamint hordozható online pénztárgép vásárlásban kollégáink szakszerű, profi segítséget nyújtanak, továbbá számlát adó online pénztárgépek üzembe helyezését is vállaljuk, betanítással együtt. Válassza cégünket, szakterületünk szakértője vagyunk Somogy, Baranya és Tolna megyében is!

Az Somogy Informatika Kft.-nél az online pénztárgépek éves felülvizsgálatát, valamint az online pénztárgépek szervizelését NAV által bejegyzett technikusok végzik.
Pénztárgép szalag értékesítését, éttermi-, raktárkezelő- és kasszarendszerek teljes körű beüzemelését és üzemeltetését, online pénztárgép tulajdonos váltása esetén pénztárgép adómemória (AEE) cseréjét is vállaljuk.

Pénztárgép kasszafiókot, számlázó és készletkezelő programokat, vonalkód olvasót, blokk és számlanyomtatók nagy választékát is kínáljuk.
Pénztárgép vásárlás esetén egyedi akcióért keresse cégünket bizalommal!
Pénztárgép szervizünk méltán kapja a folyamatos pozitív visszajelzést: gyorsaság, pontosság, figyelmesség, szakmai tudás jellemzi szakértőinket.

Miért minket válasszon? Mert folyamatos, egyedi kedvezményekkel kedveskedünk ügyfeleinknek. Teljes körű, engedélyezett online pénztárgép kínálattal rendelkezünk és országos házhoz szállítási szolgáltatásunkat is igénybe veheti.
Évtizedes szakmai tapasztalat,  országos szerviz háttér, rugalmasság, megbízhatóság és minőség: mindezt a Somogy Informatikától!
Keressen minket kaposvári irodánkban!

 
Balajcza Z
Balajcza Zoltán
Pénztárgép üzletágvezető
 +36 82 529 902
 +36 20 930 8087
 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Czippán Dénes

Értékesítési munkatárs
+36 82 529 901
+36 20 332 9349 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vermes Gábor

Értékesítési munkatárs
+36 82 529 901
  +36 20 914 5444
 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Pénztárgépes kollégáink várják minden kedves leendő ügyfelünk hívását, ha kérdése merülne fel az online kasszás rendszerek világában.