Top FeaturesKiemelt termékek

CASHCUBE light

Megbízhatóan használható kis-közepes forgalmú üzletekben, ahol számít a kompact méret.
 

Jota S

Közepes méretű, nagy forgalmú élelmiszerboltok, hentesüzletek, cukrászdák, pékségek és kis vendéglők számára ajánlott pénztárgép.
 
 
 • Pénztárgép értékesítés

  Pénztárgép értékesítés

  Online pénztárgépek forgalmazása, szervizelése üzemkészen, kiszállítva. Éves felülvizsgálat teljes NAV ügyintézéssel. CashCube és Micra pénztárgépek, mérlegek értékesítésével kapcsolatban is forduljon hozzánk bizalommal! Részletek...
 • Pénztárgép szerviz

  Pénztárgép szerviz

  Egy online pénztárgép folyamatos üzemeltetést igényel. A Somogy Informatika Kft. vállalja mind a garancia időn belül, mind az azon túl előforduló hibák gyors elhárítását. Mi a javítás idejére cserepénztárgépet biztosítunk! Válasszon minket, hogy zavartalan lehessen a pénztárgépes nyugtaadás üzletében. Részletek...
 • 1
 • 2
 • All
 • CashCube
 • Fiscat
 • Micra
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Sominfo Felhő :: Cloud

Pénztárgép értékesítés (2)

Online pénztárgép értékesítés Kaposvár CashCube Light Online Pénztárgép: 94.990Ft + áfa (bruttó 120.637Ft) A Cash Cube Light Online Pénztárgép egy tökéletes választás lehet bármely kisvállalkozás számára. Cégünk már nagyon régóta foglalkozik Kaposvár város környékén és Somogy Megye térségében Online Pénztárgép értékesítéssel. A megrendeléstől számított, legrövidebb időn belül kiszállítással telepítjük. (10.000Ft+áfa (bruttó 12.700Ft)) Megbízhatóan használható kis-közepes forgalmú üzletekben (max 650 nyugta/nap átlagban), ahol számít a kompakt méret a nagy tudás a megvilágítható kijelző, a könnyű és gyors papírtekercs csere, és a kerekítős euró-szabványú szoftver. Micra Sento Light online pénztárgépMicra Sento M "Light" Online Pénztárgép : 134.900Ft + áfa (bruttó 171.323Ft) Ez az Online Pénztárgép már nem az alap modell, ez a szerkezet már a nagyobb forgalmú üzletekbe is kényelmesen kezeli a nagyobb forgalmakat. Cégünk a legrövidebb időn belül szállítja, és telepíti Kaposvár város és környékén, és Somogy megye térségében. A kiszállítás és a telepítés ára (10.000Ft+áfa (bruttó 12.700Ft)). Természetesen a felügyeletet ellátjuk. Kis, közepes kereskedelmi és szolgáltató vállalkozásoknak dedikált rendkívül modern pénztárgép. A kicsi, praktikus pénztárgép olyan fejlett technológiát és funkcionalitást rejt magában, melyekkel eddig csak a nagy rendszer pénztárgépek rendelkeztek. Micra Jota S online pénztárgépMicra Jota S online pénztárgép: 139.400Ft + áfa (bruttó 177.038Ft) Ezt az Online Pénztárgép modellt, nem átlagos használatra tervezte a gyártó. Nagyon dinamikus Profi modell, amely akár az egész napos működést is kényelmesen kezeli. Cégünk, Somogy megye és Kaposvár területén végez Online Pénztárgép értékesítést. Nagyon rövid idő alatt szállítjuk és telepítjük. Ennek a szolgáltatásnak az ára (10.000Ft+áfa (bruttó 12.700Ft)). Közepes méretű, nagy forgalmú élelmiszerboltok, hentesüzletek, cukrászdák, pékségek és kis vendéglők számára ajánlott pénztárgép. Masszív ház, kényelmes billentyűzet, könnyedén leolvasható grafikus kijelző jellemzik, további készülékek könnyedén csatlakoztathatók. Online pénztárgépek forgalmazása, szervizelése, éves felülvizsgálata teljes NAV ügyintézéssel, üzemkészen, kiszállítva. Különleges ajánlatunk: CashCube Light online pénztárgép csak 94.990Ft + áfa, 1 év garanciával! Mi az esetleges javítás idejére cserepénztárgépet biztosítunk. Micra mérlegek értékesítésével és szervizelésével kapcsolatban is forduljon hozzánk bizalommal! Online Pénztárgép Értékesítés Kaposvár, Online Pénztárgép Értékesítés Somogy Megye.
 
Balajcza Z
Balajcza Zoltán
Pénztárgép üzletágvezető
 +36 82 529 902
 +36 20 930 8087
 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Czippán Dénes

Értékesítési munkatárs
+36 82 529 901
+36 20 332 9349 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vermes Gábor

Értékesítési munkatárs
+36 82 529 901
  +36 20 914 5444
 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Pénztárgépes kollégáink várják minden kedves leendő ügyfelünk hívását, ha kérdése merülne fel az online kasszás rendszerek világában.